02netflix-royals-3-superJumbo.jpg
Potrivit Reuters, Prințul Harry al Marii Britanii și soția lui americană, Meghan, au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, ce variază de la emisiuni pentru copii și până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit, au anunțat miercuri reprezentanții companiei americane.

„Harry și Meghan, care s-au mutat în sudul Californiei alături de fiul lor, Archie, la începutul acestui an după ce au renunțat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice, vor produce o serie de conținuturi dedicate unor chestiuni pe care ei le consideră importante și pe care se concentrează fundația lor de caritate, Archewell”, citează AGERPRES.

„Ne vom concentra pe crearea de conținuturi care informează, dar care și oferă speranță. În calitatea noastră de tineri părinți, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă”, a declarat cuplul princiar într-un comunicat.

Suma prevăzută în acest contract nu a fost dezvăluită, însă acordul reprezintă primul pas important făcut de Harry și Meghan în domeniul activităților plătite. În ianuarie, ei au anunțat că vor să devină independenți din punct de vedere financiar.

Meghan, care a primit titlul de ducesă de Sussex în urma căsătoriei cu prințul Harry, nu intenționează să își reia cariera de actriță. Ea a fost una dintre vedetele serialului de televiziune „Suits”.

Harry și Meghan au deja în dezvoltare mai multe proiecte, inclusiv un serial documentar despre natură și un serial de animație dedicat unor femei celebre, au precizat reprezentanții companiei Netflix.

Preluat de la: diez.md