pixel.png

Adelina Pestriţu a dezvăluit că are coronavirus, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19. Anunţul a fost făcut de vedetă pe o reţea socială, în timp ce se afla în parcarea spitalului unde urma să fie internată.

Adelina Pestriţu a spus cu lacrimi în ochi că a fost confirmată cu coronavirus, iar primele simptome pe care le-a sesizat au fost pierderea gustului şi a mirosului. Ea a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19, fără să ştie. Soţul Adelinei, Virgil Steblea, a fost testa negativ pentru coronavirus.

”Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust şi fără miros. Am făcut un test, testul a ieşit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aştept să fiu internată.

Cei din familia mea vor fi testaţi, respectiv Zeni, bunicii. Soţul a ieşit negativ. Vă ţin la curent” (…)

<!– A murit un geniu al muzicii care a cucerit România. Deces suspect la doar 49 de ani–> CITESTE PE EVZ.RO: A murit un geniu al muzicii care a cucerit România….
<!– Unilever Plc are planuri mari. Grupul a anunțat eliminarea combustibililor fosili din produsele sale–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Unilever Plc are planuri mari. Grupul a anunțat eliminarea…

Adelina Pestriţu încurajează oamenii să poarte mască de protecţie 

În încheiere, cu lacrimi în ochi, Adelina spune că îi este teamă pentru familia sa, însă totodată se încurajează şi recomandă purtarea măştii sanitare, potrivit Gândul.ro.

„Nu am ştiut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros. Am mâncat o ciocolată şi simţeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună. Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viaţa noastră.

Vreau să va mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei dar am încredere că totul va fi bine”, a mărturisit Adelina Pestritu cu lacrimi în ochi.

După postarea video-ului pe Instagram, Adelina Pestritu a postat o fotografie prin care a confirmat că a fost preluată şi internată în spital cu mesajul:

”Nu-mi place situaţia, dar aşa e în viaţă. Oricât te fereşti de ceva, ti se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă mai puţin activă, dar simt că vor veni şi zile mai bune!”
 

Preluat de la: csid.ro