pixel.png

Hollywoodul este în doliu. Actorul Chadwick Boseman, cunoscut şi apreciat pentru rolul său excepţional din filmul „Black Panther”, a murit, la 43 de ani. Artistul suferea de cancer de colon.

Boseman a murit în casa lui, din Los Angeles, având alături familia şi soţia.

Chadwick Boseman a fost diagnosticat cu cancer la colon în 2016, însă a fost foarte discret în privinţa stării sale de sănătate. El nu a vorbit public despre diagnostic.

„Un adevărat luptător, Chadwick a preseverat în toate acestea şi v-a adus multe dintre filmele pe care aţi ajuns să le iubiţi atât de mult”, a transmis familia actorului, într-un comunicat, potrivit The Guardian.

<!– Esca, petrecere fastuoasă de ziua ei. Listă grea de invitați, Cum a petrecut–> CITESTE PE EVZ.RO: Esca, petrecere fastuoasă de ziua ei. Listă grea…
<!– Capcana din maşinile şoferilor: Detaliul pe care românii îl ignoră şi le poate aduce o amendă de 3.000 de lei–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Capcana din maşinile şoferilor: Detaliul pe care…

„De la Marshall la Da 5 Bloods, August Wilson Ma Rainey’s Black Bottom – toate au fost filmate în timpul şi între nenumărate intervenţii chirurgicale şi chimioterapie. A fost onoarea carierei sale să-l aducă la viaţă pe regele  T’Challa în Black Panther”, a adăugat familia lui Boseman.

Chadwick Boseman va rămâne în memoria fanilor pentru rolul din filmul „Black Panther”, primul lungmetraj cu un supererou de culoare care a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Boseman a mai jucat în filme precum „42”, „Get On Up”, „Da 5 Blood” şi urma să apară în al doilea film Black Panther, care era în lucru.

Născut în Carolina de Sud, Boseman a absolvit în 2000 Universitatea Howard, în Washington DC. El a urmat şi Academia Britanică de Dramă de la Oxford, în 1998.

Preluat de la: csid.ro