foto-main.jpg
Moldovenii reușesc să se afirme oriunde merg. Asta ne-o demonstrează rezultatele pe care le obțin în orice colțișor al lumii. Un exemplu în acest sens este succesul unei femei din Moldova, restaurantul căreia a ajuns în top zece cele mai bune localuri din Veneția.

Localul moldovencei Raisa Candu se numește „Impronta”, are aproape două mii de recenzii pe TripAdvisor și are o notă de 4.5 din 5. În local este deservită mâncare tradițională italiană, bucate din fructe de mare și mâncare europeană.

restaurant venice

„Nu pot spune că e greu să deschizi un restaurant în Venezia. Cu bani, în ziua de astăzi cumperi orice. Să menții o afacere pusă deja pe picioare – aici deja trebuie să depui efort și nu puțin. Asta a trebuit eu să fac, împreună cu toată echipa. Eu nu ascund că am cumpărat aceasta afacere. Iar mai departe ce a urmat a fost Nebunie curată. Să o faci să crească, aici e adevărata muncă și satisfacție personală! În momentul în care am venit în echipa Impronta Cafe, acesta era doar un restaurant unde se mânca bine. După aproape 3 ani de gestiune, a devenit un restaurant de nota 10, unde se mănâncă regește. Deci nu doar se mănâncă bine – dar și se simte bine, se bea băuturi selecte, pur și simplu se petrece timpul superb alături de cei dragi. În acești 3 ani, am muncit mult, dar foarte mult, alături de echipa mea, pentru a atinge anumite standarde. Și nu am făcut-o de dragul marketingului dar a fost o plăcere din partea mea”, menționează Raisa Candu pentru EA.md.

mnb

mgfg

Recent am scris despre o altă moldoveancă, localul căreia se află în topul celor mai bune restaurante din Berlin. Istoria acesteia o puteți citi AICI!

Preluat de la: diez.md