Gabriela-Prisacariu-Otil.jpg

Gabriela Prisăcariu a devenit faimoasă alături de matinalul de la Antena 1, dar puțini sunt cei care cunosc faptul că debutul său în industria modei a fost ceea ce a contribuit la statutul său actual.

Gabriela Prisăcariu a intrat în atenţia publicului în 2015, după ce a participat la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, show pe care l-a și câștigat. La vremea respectivă avea doar 21 de ani, dar cu ambiţie şi multă muncă a ajuns exact acolo unde a visat. Acum are o relaţie frumoasă cu prezentatorul de la Antena 1, Dani Oţil, fapt ce i-a adus şi mai multă notorietate. Când şi-a făcut debutul în lumina reflectoarelor, blondina arăta cu totul diferit. Puţini îşi mai aduc aminte.

Soţia lui Dani Oţil a reuşit să câştige unul dintre cele mai cunoscute show-uri din România, în urmă cu 8 ani. Tânăra a avut un parcurs controversat în emisiune şi asta pentru că a fost implicată în mai multe conflicte cu celelalte colege. Cu toatea acestea, perseverenţa şi determinarea au adus-o pe primul loc, iar cu timpul a devenit un fotomodel râvnit de toate casele de modă.

La 22 de ani, blondina avea pachetul complet: frumuseţe, ambiţie, inteligenţă, dar cu toate acestea a trecut prin multe dezamăgiri. Dacă pe plan profesional lucrurile îi mergeau cât se poate de bine, în plan personal nu s-a bucurat de acelaşi succes.

„Din moment ce sunt scorpie, e mai greu să se apropie băieții de mine. Băieții fug de femeile frumoase și deștepte. În general, le plac femeile proaste, să le sucească cum vor ei pe degete. Nici nu sunt pregătită, am 22 de ani. Nu am un răspuns pentru această întrebare (n.r. – de ce este singură). Probabil că sunt mai pretențioasă, foarte pretențioasă. Și nu-mi place să am în jurul meu orice bărbat”, povestea Gabriela Prisăcariu la acea vreme.

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […]

Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Sursă foto: Instagram @gabriela.prisacariuotil.

Preluat de la: csid.ro