horoscop-28-septembrie-2024.jpg

Dacă ai așteptat, și așteptat, și tot așteptat ca acea persoană specială să apară și să-ți umple viața de iubire, profită de energia de astăzi. Aceasta promite o pasiune intensă, care nu este disponibilă de obicei pentru toată lumea. Așa că mergi direct la țintă. Fă o mișcare către cineva pe care îl găsești deosebit de atractiv și până la sfârșitul serii s-ar putea să fii profund implicat.

Schimbarea este în aer astăzi pentru toți romantici adevărați, plus un strop de pasiune picantă, la fel de fierbinte ca un curry thailandez. Ziua aceasta aduce pe cineva foarte interesant în viața ta. Nu este vorba de o persoană sentimentală, ci de cineva care știe ce vrea și intenționează să obțină asta și astăzi te vor pe TINE. Se pare că nu ai prea multă alegere în această privință!

Energia zilei te încurajează să mergi puțin mai departe și să fii doar puțin mai îndrăzneț. Ridică-te de pe canapea și gândește-te ce poți face în legătură cu persoana la care ai salivat de săptămâni întregi. Astăzi ai voința la îndemână, așa că trebuie doar să ridici telefonul și să începi să formezi. Este atât de simplu!

Partenerul tău este plin de foc astăzi. Dacă ai fost vreodată foarte șiret și ai făcut ceva chiar și un pic obraznic, ei vor ști despre asta. Puterea lor vocală este supremă, la fel și temperamentul lor. Singura modalitate de a le distrage atenția este să-i faci să vorbească despre ceva de care le pasă cu pasiune.

Romantismul și dragostea primesc astăzi un mic ajutor. Dacă există ceva ce trebuie să schimbi sau să transformi în relația ta cu persoana iubită, acum este momentul să o faci. Ia-i deoparte, poate în timpul unei cine gătite acasă, și vorbește despre ceea ce te frământă. Înainte să-ți dai seama, vei fi din nou îndrăgostit.

Ziua de azi te aduce la marginea unei relații profunde sau a unei aventuri foarte pasionale. Poate că ai meditat asupra înțelepciunii unei astfel de mișcări de ceva timp și ai încercat să te convingi să renunți. Astăzi emoțiile tale ar putea să te copleșească ușor, iar s-ar putea să nu poți rezista. După asta, nu va mai fi cale de întoarcere.

Dacă îți place filosofia de orice fel, atunci astăzi s-ar putea să o găsești un subiect irezistibil de conversație între tine și persoana pe care o dorești. De fapt, conversația voastră ar putea deveni foarte profundă, aproape mistică. Aceasta te-ar putea duce în niște discuții foarte interesante, dacă nu ai fi atât de pedant în astfel de momente importante. Încearcă să crezi în magie, doar de data aceasta!

Adesea găsești dificil să recunoști problemele din relațiile tale, preferând să îți bagi capul în nisip și să pretinzi că totul este în regulă. Totuși, în acest moment, partenerul tău nu îți va permite să ocolești subiectul pe care trebuie să-l discutați. S-ar putea să te simți jenat, dar nu este nevoie. Odată ce ați discutat, amândoi vă veți simți mult mai fericiți la toate nivelurile.

Dacă ai avut fantezii despre întâlnirea cu o persoană misterioasă și întunecată, atunci visele tale s-ar putea să devină realitate astăzi. Ai putea să-i întâlnești în cel mai neașteptat loc, dar odată ce privirile voastre se întâlnesc, vei ști că acesta este momentul. Aceasta este persoana pe care ai așteptat-o, și iată-i, în sfârșit, chiar în fața ta!

Atmosfera zilei îți dă un aer de mister. Cum vor putea oamenii să reziste privirii tale seducătoare, fluturând ca niște aripi de înger? Ești magnetic și ai o încredere supremă care să se potrivească, dar ceea ce oferi nu este deloc angelic. Acea persoană specială ar putea descoperi că ești mai mult decât poate gestiona. Un adevărat diavol, de fapt!

Dragostea este intensă acum. Dar pentru a profita de aceasta, poate fi nevoie să îți schimbi puțin atitudinea. Tu și persoana iubită vă înțelegeți bine, dar dacă scânteia magică a mai pâlpâit recent, atunci gătește-i o cină și lasă-l să știe că îți pasă la fel de mult, dacă nu chiar mai mult decât înainte.

Ai ocazia să schimbi una sau două probleme legate de viața ta amoroasă astăzi. Poate că reacționezi la o anumită situație la fel cum ai făcut-o în trecut, chiar dacă timpul, circumstanțele și persoanele sunt diferite. Ar fi de ajutor dacă ți-ai putea schimba perspectiva și să-ți recapeți claritatea; atunci lucrurile ar înflori din nou între voi.

Foto: shutterstock

Sursă: https://www.horoscope.com

Preluat de la: csid.ro